Tandlægevagt København til akut tandpine lørdag og søndag

Skulle man en dag have behov for en tandlægevagt i København, der har åben lørdag eller søndag, kan man finde en tandlæge på Højbro Plads i København. Man skal derfor ikke være nervøs, hvis man mangler en tandlæge lørdag eller søndag, da Tandlæge Center Højbro Plads har åbent alle ugens dage inkl. weekend og helligdage.

Tag en snak med din tandlægevagt om akut tandbehandling

Akut Tandpine kommer altid på altid dårligt tidspunkt, og skal man bruge hjælp af en tandlægevagt kan man altid ringe til denne akut tandlæge. Man kan i fællesskab med tandlægevagten afgøre, om der er behov for akut tandbehandling, eller om der skal bestilles en tid.

Alle tandlægerne der er tilknyttet som tandlægevagt deltager løbende i kurser og efteruddannelser, som gør, at kompetencer altid er up to date, og patienterne dermed kan forvente den bedste behandling.

Telefonerne har altid åben hos tandlægevagten iKøbenhavn

Man skal derfor ikke fortvivle, hvis man for tandpine, og man har behov for en tandlæge, der har åben lørdag eller søndag. Din tandlægevagt i København hos tandlægecenter Højbro Plads har altid åbent for akut tandbehandling.