Alarmsystem – Gør dit hjem eller kontor mere sikkert

Der sker desværre rigtig mange indbrud i Danmark på trods af at landet er forholdsvist sikkert. Det er en ubehagelig oplevelse, som ikke bare kan koste penge, men ligeledes skabe noget usikkerhed og utryghed. Derfor er der rigtig mange der vælger at få installeret et alarmsystem. For med et alarmsystem kan man skræmme indbrudstyven væk, og skulle han eller hun alligevel forsøge sig, er chancen større for at fange personen.

 

Mange forskellige løsninger

Der er naturligvis en masse forskellige løsninger når det kommer til alarmsystemer – nogle mere avanceret end andre. Valget afhænger selvfølelig lidt af de penge man er villig til at bruge, men man bør samtidig også vurdere hvor stort ens behov er. Det siger sig selv, at jo mere avanceret løsningen er, desto bedre sikret vil man være.

 

De typiske alarmsystemer vil sætte alarmen i gang, når en eller flere personer er gået ind i bygningen og der ikke bliver indtastet en kode. Derfra vil en høj sirene gå i gang som har til formål at skræmme de ubudne gæster væk. Når en alarm går i gang, så vil der typisk også bliver sendt en besked til en alarmcentral, der kort efter vil besøge grunden hvor det mulige indbrud finder sted. Dette er indbrudstyven naturligvis klar over, og personen vil derfor have travlt med at komme afsted igen. Det betyder også, at hvis de skulle komme af sted med nogle ting, så vil det formentlig ikke være med så meget.

 

Rigtig mange indbrud sker gennem vinduet

Det mest anvendte sted for indbrudstyve at bryde ind er vinduet. Det er der måske ikke så mange der tænker over, og derfor er der få som sikre den del af huset eller kontoret. Oftest er der tale om smadrede vinduer, og det er selvfølgelig svært at værne sig imod. Men man kan dog vælge at tilføje en smart funktion der opfanger, hvis vinduet er blevet smadret. Derudover bør man overveje at installere låse i vinduerne, og på den måde gøre det svære at bryde dem op. De fleste indbrudstyve vil formentlig gerne undgå at skulle smadre et vindue, da det laver en masse larm. Det kan selvfølelig vække naboernes opmærksom, hvilket hurtig kan betyde et opkald til politiet.

 

Hvad med videoovervågning?

Hvis man gerne vil sikre sig bedst muligt mod indbrudstyve, så er en tilføjelse af videoovervågning en god ide. Det sammenkoblet med et alarmsystem gør det upopulært sted for ubudne gæster. Det gør det ligeledes mere sandsynligt at identificere personerne, hvilket naturligvis er deres værste mareridt. Med en af de mere avancerede løsninger vil man kunne holde øje med sit hus, og hvis der er nogen der træder ind i huset, så vil man blive gjort opmærksom på det.

 

Få installeret alarmsystem af en låsesmed

Hvis man bor eller har kontor i København og omegn, så kan man tage kontakt til KeyPartner. De installerer nemlig alarmsystemer og er certificeret hos Pension & Forsikring. De tilbyder en skræddersyet løsning som tager højde for alle de mulige svagheder. De giver en grundig vejledning i de forskellige funktioner, så man kan udnytte sit nye alarmsystem bedst muligt.

 

Deres alarmsystemer har forskellige funktioner – typisk et betjeningspanel, indendørs sirener, bevægelsessensor og en alarmcentral. Dertil kan man få tilføjet nogle andre funktioner – heriblandt den førnævnte glasbrudsdetektor.  De installerer selvfølgelig også videoovervågning, hvis det er det man ønsker.