Bach Gruppen er en del at byggeriets historie

Bach Gruppen har i mere end 30 år bidraget til udvikling af bylivet i hele Danmark. Den store koncern har været med til at bygge nye kontorhoteller i Nordjylland, mens prestigeprojekter i København popper op flere steder. En dedikeret indsats og simpel vision ligger bag den nordjyske virksomhedssucces.

Bach Gruppen, der er stiftet af Finn Bach, kender til det danske byggelandsskab. Virksomheden, der har oplevet stor økonomisk fremgang, fortsætter med at præge Danmarks sky line. Byggeprojekter, som involverer flere forskellige tegnestuer bidrager til en diversitet i projekterne, der gør det attraktivt for mange forskellige typer mennesker.

 

Bach Gruppen omtales i store medier

Og Bach Gruppens succes er ikke gået forbi næsen på store danske medier. Således omtaler Viborg Folkeblad, Licitationen og business.dk samt Idag.dk den store danske koncern jævnligt de resultater og projekter, der ligger til grund for virksomhedens succes. Bach Gruppen afslutter 4 renoverings- og byggeprojekter i Viborg midtby, som med al sandsynlighed skaber flere arbejdspladser og bedre vilkår for lokalbefolkningen.

Det samme kan siges om mange af de andre projekter, Bach Gruppen er involveret i. Helt præcist er de en del af

  • Bryggens Bastion
  • Bølgen i Vejle
  • Kontorhotel i Viborg

Og mange, mange flere. Byggegiganten formår at kombinere de ønsker, lokalbefolkningen og –rådene har, mens økonomien står snorlige. Det er to elementer der er byggestenene i bygherrens vision.

 

Koncernen har tænkt sig at fortsætte

Og den danske virksomhed, der er placeret i Viborg, har ikke tænkt sig at sænke farten. Der er mange nye projekter i støbeskeen, og Bach gruppen forventer, at de snarest kan præsentere en ny arkitektonisk perle, der skaber job, boliger og funktionelle kulturfunktioner til glæde for borgere og samfundsøkonomien. Bach Gruppen har allerede været i gang med flere byggeprojekter i Nordjylland samt hovedstadsområdet, og derfor overvejer koncernen nu, om andre store byer som Odense og Aarhus skal have et bebyggelsesmæssigt løft.

 

Kontakt

Hvis du er interesseret i at høre mere om Bach Gruppen, kan du kontakte virksomheden på Industrivej 22, 8800 Viborg eller på telefon 87 27 09 00.