Billige blækpatroner hos Kompat.dk

Sommerferien er snart overstået, og landets mange studerende skal igen i gang med opgaveskrivningen. Her opstår det evige problem, når der pludselig ikke er mere blæk tilbage i sine blækpatroner og deadlinen for afleveringen nærmer sig med hastige skridt. Med blækpatroner fra Kompat, kan man undgå denne situation, og ikke nok med at Kompat leverer billige blækpatroner, så gør de det også lynhurtigt!

Kompat.dk har Danmarks nok billigste blækpatroner og selv om der er tale om billige blækpatroner, bliver der ikke gået på kompromis med kvaliteten af hverken blækpatron, farve eller service, når der skal sælges produkter. Grunden til, at Kompatibel/kompat.dk kan levere så billige blækpatroner, skyldes, at der er tale om ikke-originale patroner, men derimod kompatible blækpatroner.

Hvordan virke kompatible blækpatroner?

Nogle kan måske blive afskrækket lidt af tanken om at købe en både for billig blækpatron, men også en som ikke er den originale vare. Alle de kompatible blækpatroner er udstyret med en chip, der gør den anvendelige i alle de kendte printermærker såsom Canon, Brother, Epson, Lexmark, Dell og Samsung, og det eneste man skal huske før anvendelse er først at fjerne den gule etikette og herefter plasticskinnen. Hvis det gøres i omvendt rækkefølge, kan man risikere, at der kommer undertryk i blækpatronen, og blækket kan løbe ud, hvilket selvfølgelig sviner.

God handel hos Kompatibel

Hos Kompatibel ønsker man at alle kunder er tilfredse, og skulle der opstå problemer med en blækpatron eller laserpatron er man altid velkommen til at kontakte kundeservice på 22 63 40 17 mandag til fredag mellem kl. 10 og 15. Risikoen for at man skulle opleve utilfredshed er dog ret lille, da Kompatibel har en Trustpilot score på hele 9,2 i skrivende stund, så selv om der er tale om billige blækpatroner, er der ikke tale om, at man går på kompromis med kvaliteten.

Kompatibel er endvidere e-handelmærket og derfor er man altid sikret en god handel eller pengene tilbage, hvis man køber billige blækpatroner på kompat.dk

Hurtig levering af blækpatroner

Bestiller man billige blækpatroner hos Kompatibel er man ikke blot garanteret en besparelse på op til 75% i forhold til de originale mærker, men man er også garanteret en lynhurtig og ikke mindst en gratis levering. Så hvis du sidder med eksamensopgaven nu, og ikke har udskrevet papirer for nylig, er det blot at besøge Kompatibel og tjekke det kæmpe udvalg af blækpatroner, så du er klar til skolestart igen.

Gem