Billige træpiller og energikoks til vinterhalvåret

De er lige pludselige mange, der har fået travlt med at fylde carporten osv. op med pejsebrænde derhjemme. Der er dog også mange, som i stedet har valgt at handle træpiller. I dag er billige træpiller fra Tyskland nemlig billigere end nogen sinde. Således er træpiller i dag billigere end mange fossile brændstoffer som olie, kul og gas.

Hos den store grænsebutik – Absolut Træpiller lige syd for grænsen, er man klar over, de forskellige behov der er på markedet. Der er et stort marked for billige træpiller, men også pejsebrænde og energikoks. Ja – energikoks har vundet meget frem, og har genvundet en stor plads i mange danskeres hjerte.

Hvis man ser på hovedproduktet, som Absolut Træpiller fører, så er det som navnet beskriver det træpiller. Alle træpiller der forhandles købes gennem et tæt samarbejde med leverandører og producenter. Dette sikrer, at du altid få den højeste kvalitet samt de bedste og billigste træpiller. Alt sammen direkte fra den store grænsebutik lige syd for grænsen i Tyskland.

Man kan selv vælge at hente sine varer, eller også kan få bragt sine billige træpiller, energikoks eller pejsebrænde ud med et af de mange fragtfirmaer, som grænsebutikken samarbejder med.

Hvis man skal nævne et sidste produkt der også føres hos grænsebutikken er det hestefoder/strøelse. Således kan man sige at Absolut Træpiller sælger et bredt udvalg af kvalitetsprodukter der kan være svære at støve op til gode priser i Danmark.

Hvis du ikke allerede har fyldt lageret op derhjemme med billige træpiller eller energikoks, så er det på høje tid. Efteråret er ved for alvor at bide sig fast, og inden vi får set os om, kan det være blevet vinter. Træpiller fra Tyskland har gjort det meget lettere at få tændt op derhjemme, og man kan smide pillerne direkte i træpilleovnen.