Casper Tingkær og hans virksomhed

Casper Tingkær Udover at være en succesfuld iværksætter med 4 succesrige virksomheder – på 11 år – bag sig, er Casper Tingkær også ledende direktør i virksomheden Nordic Medical Solutions ApS.

Casper Tingkær er en 39 årig mand, der lever sammen med sin kæreste og deres barn. Casper Tingkær bor- og arbejder i København. Oprindeligt stammer Casper Tingkær dog fra Odense, og har desuden også boet i Øst Afrika i forbindelse med sine tidligere jobs.  I sin fritid nyder han at spille fodbold og squash.

Casper Tingkær startede sin karriere hos en producent af modetøj, men fandt ud af, at tøjbranchen ikke var, hvor han så sig selv forblive. Casper Tingkær fandt derfor i 2000 en trainee plads hos en medicinal virksomhed kaldet Missionpharma A/S, hvor han senere blev country manager. Det skulle vise sig at være sig en god plads for Casper Tingkær, da han i dag også beskæftiger sig med medicinal industrien.

Nordic Medical Solutions ApS

Casper Tingkær er som nævnt CEO for virksomheden Nordic Medical Solutions ApS.

Virksomheden er en grossistvirksomhed med hovedkontor i København, der beskæftiger sig med handel af medicinal produkter. Casper Tingkær har været medejer/CEO siden 2012.

Virksomheden er, med Casper Tingkærs mange års erfaring inden for medicinal industrien, blevet en foretrukken leverandør i Europa. Dette er især på grund af Casper Tingkær og hans virksomheds konkurrencedygtige priser.

Casper Tingkær og Nordic Medical Solutions ApS har et mål, om at have de bedste kunderelationer, og de bedste forhold til deres leverandører.

Nordic Medical Solutions ApS har stor fokus på hele tiden at have en tæt dialog med deres kunder og kunne efterkomme deres ønsker, ligeså snart disse skulle ændre sig. Opskriften på denne succes er i form af det tætte samarbejde og forhold til deres leverandører, der vil være ligeså omskiftningsparate, som Nordic Medical Solutions er.

Apoteker, dermatolog klinikker og hospitaler

Der handles desuden efter, at man køber produkterne direkte fra producenten, for på den måde, at formindske kommunikationsvejen og på samme tid holde omkostningerne nede, hvilket vil gavne kunderne i form af konkurrencedygtige priser. Casper Tingkærs virksomhed Nordic Medical Solutions har kunder som apoteker, dermatolog klinikker og hospitaler.

Alle produkter bliver leveret til varehuse, hvor de bliver gennemgået og testet, før de bliver pakket og sendt videre til kunder. Dette sikrer Nordic Medical Solutions, at deres produkter altid har den højeste standard. Der er desuden også altid et pluslager af de mest populære produkter på lager, skulle en kunde pludselig stå og have behov for dette produkt.