Casper Tingkær og relations markedsføring

Casper TingkærCasper Tingkær er den 39’årige Managing Director for virksomheden Nordic Medical Solutions. En virksomhed der sælger medical produkter på B2B markedet.

Før Nordic Medical Solutions har Casper Tingkær slået sig som en meget succesfuld iværksætter. Casper Tingkær startede på 11 år 4 succesfulde virksomheder, hvor 2 af disse blev solgt for million beløb. Casper Tingkær som iværksætter er drevet af at starte virksomheden fra sin fødsel til dens udvikling og alt, hvad der kommer imellem dette. Casper Tingkær betragter sig selv som en ildsjæl med masser af drive og gå på mod.

Casper Tingkær er desuden også meget involveret i ledelse og mener, at korrekt ledelse består i at motivere medarbejderne, forstå dem og succesfuldt få dem til at indgå i et team. Casper Tingkær har General Motors tidligere CEO Jack Welsh som idol, når det kommer til ledelse.

Forholdet mellem afsender og modtager

Relations markedsføring er når afsenderen – i dette tilfælde Casper Tingkær og hans virksomhed – i forvejen kender modtageren.

Relations markedsføring handler om at opbygge stærke og længerevarende relationer med sine nuværende kunder og på den måde skabe mere tillid og gøre det svære for kunden at bryde med virksomheden (Casper Tingkær), i forhold til at oplære en ny samarbejdspartner ville være mere omkostningsfuldt. Virksomheden skal i dette forhold så sørge for, at de konstant er opdateret på kundes ændringer og ønsker således, at der altid aggeres efter kundens nuværende ønsker og behov.

Det vil være kunden der styre, hvor meget, og hvilken information, der gives til virksomheden, og de skal naturligvis føle sig tryg ved dette. Det er så virksomhedens ansvar at strømline denne proces og gøre overdragelsen og håndteringen så let som overhovedet muligt.
Dette vil derfra sikre et flydende og succesfuldt samarbejde mellem virksomheden og kunden i fremtiden.

Læs mere om Casper Tingkær her.