Christoffer Balieu søger den internationale atmosfære

Christoffer Balieu har ikke haft en opvækst som andre danskere. Faktisk er den meget unik. Fra en almindelig tilværelse i Vedbæk til det internationale storbyliv i Dubai tvang omstændighederne Christoffer Balieu til at udvikle sine sprogkundskaber og sociale evner i raketfart. Men den store omvæltning gav porte, og nu sidder han i London med en kandidatgrad i Investment & Risk Finance fra et af landets mest prominente universiteter.

Westminster Business School havde i sommer graduering for de elever, der færdiggjorde deres kandidatgrad – en af de elever var Christoffer Balieu. Efter at have taget sin bachelor på Copenhagen Business School valgte han at tage sidste del af sin fulde uddannelse i det engelske, hvor han tidligere havde haft et sommerophold på London School of Economics og senere hen tog på udveksling på Westminster Business School.

 

Christoffer Balieu tror på London, USA og Mellemøsten – og især Danmark

Det internationale miljø og engelske sprog så han ikke som en udfordring, snarere tværtimod. Efter at have tilbragt fire år i Dubai da han var teenager, blev Christoffer Balieu mere tiltrukket af den globale atmosfære og de forskelligheder, der eksisterede blandt Westminsters godt 25.000 studerende. Selvom London også er en sammensmeltning af forskellige kulturer, normer og sprog samt livsstile og verdensopfattelser, er det alligevel en verden til forskel fra Dubai, fortæller Christoffer Balieu. Det er langt fra den samme hverdag, han oplever i Englands hovedstad, som den han gjorde i Mellemøsten. Maden, duftene og menneskene er anderledes, og den vestlige livsanskuelse skinner igennem de fleste steder.

London, fortæller Christoffer Balieu, var et enormt godt sted at internationalisere studiet og forberede sig på et liv, der ikke kun er begrænset til Danmark, men som spænder vidt i hele verden. Det har i den grad klædt ham godt på, når han i august starter på sit nye arbejde i København. Virksomheden Christoffer Balieu skal arbejde for er en dansk-baseret finanshus, der har international rækkevidde. Her skal han skabe de bedst mulige vilkår for danske, nordiske og internationale selskaber.