Dansk Boligforsikring er på Forsikringsportalen

Dansk Boligforsikring bliver på den uafhængige portal Forsikringsportalen beskrevet. Find oplysninger og relevant information om Danmarks største udbyder af ejerskifteforsikringer og sælgeransvarsforsikringer.

Siden 2002 har Dansk Boligforsikring hjulpet danske huskøbere med at sikre deres drømmehus. Forsikringsportalen har taget et nærmere kig på forsikringsgiganten, der har hovedkontor i Holbæk men opererer over hele Danmark.

Dansk Boligforsikrings pris og dækning

Dansk Boligforsikring har som det eneste selskab i Danmark specialiseret sig i ejerskifteforsikringer og sælgeransvarsforsikringer. Både på pris og dækning er det blandt de bedste forsikringsselskaber i Danmark. En ejerskifteforsikring har en lav selvrisiko på kun 5.000 kroner, hvilket er blandt de billigste. Samtidig er selvrisikoen blandt de mest favorable. Forsikringstageres samlede selvrisiko er kun på 35.000 kroner, mens den lovpligtige, som de fleste forsikringsselskaber følger, ligger på 50.000 kroner. Dansk Boligforsikring tilbyder nogle gode fordele med deres ejerskifteforsikringer

  • Sikkerhed og dækning ved store alvorlige skader på ejendommen
  • Dækker ulovlige el-installationer og vvs-installationer
  • Selvrisiko på kun 5.000 kroner
  • Du kan frit vælge din dækningsgrad

Selskabet tilbyder også en udvidet ejerskifteforsikring, der øger sikkerheden hos danske husejere.

 

Dansk Boligforsikrings udvidet ejerskifteforsikring

En udvidet ejerskifteforsikring fra Dansk Boligforsikring dækker i op til 10. En almindelig forsikring dækker i op til 5 år. Dækningsgraden med udvidelsen går ud over den almindelige lovbestemte basisforsikring og dækker blandt andet udgifter op til 250.000 kroner ved forurening. En udvidet ejerskifteforsikring fra forsikringsselskabet er med andre ord en sikkerhed mod mange ubehagelige overraskelser som boligejer.