Elektro osmose afhjælper opstigende grundfugt og fugtig kælder

Et tilbagevendende problem for mange husstande i landet, er opstigende grundfugt og generelt fugtig kælder. Den primære tilgang til problemet har og er til stadighed et omfangsdræn til en høj pris. Det er således en bekostelig affære af få helt buk med fugtig kælder og opstigende grundfugt. En løsning, hvor man ofte graver ned i fundamentet og lægger fliser.

Ønsker man at komme en fugtig kælder til livs, men har man ikke mulighed for at betale en høj pris på et omfangsdræn, så er der udviklet et system, der kaldes elektro osmose. Elektro osmose vil med simpel teknik sørge for at, opstigende grundfugt ledes væk fra murværket så man hurtigt kan mærke en tørrere luft, hvis man har fugtig kælder.

Rent teknisk vil man placere en boks i murværket. Boksen sender impulser af strøm ind i murværket og vil sørge for at vandet bliver positivt ladet. Herefter vil man placere et negativt ladet spyd i haven, der derefter tiltrækker fugten fra ens kælder. Elektro er effektivt til at komme fugten til livs, og vil være en stor hjælp, hvis man døjer med opstigende grundfugt.

På virksomhedens hjemmeside kan man læse meget mere om, hvordan man ved hjælp af elektro osmose kan komme en fugtig kælder og opstigende grundfugt til livs.