Med elektronisk adgangskontrol kan man tilpasse sit låsesystem

Alle virksomheder bør have et effektivt låsesystem. Kun ved hjælp af låse kan man nemlig sikre sig, at ikke hvem som helst har adgang til bygningen. Mange virksomheder har i dag traditionelle låsesystemer med mekaniske nøgler. Det kan være værd at overveje, om disse låsesystemer skal skiftes ud med elektronisk adgangskontrol. Et system med adgangskontrol er ikke kun mere sikkert, men det er også utroligt brugervenligt. Desuden kan adgangskontrol tilpasses, så det passer perfekt til den enkelte virksomheds behov. Det giver derfor god mening for alle slags virksomheder at investere i et låsesystem med elektronisk adgangskontrol. Hvis man vil være sikker på, at man får den optimale løsning til netop ens virksomheds lokaler og/eller bygninger, er det en god idé at alliere sig med en låsesmed. En låsesmed vil nemlig have den nødvendige viden og erfaring, for at vedkommende kan vejlede dig frem til den rigtige løsning med adgangskontrol.

Det traditionelle låsesystem har en svaghed

Måske spekulerer man på, om det virkelig er nødvendigt at investere i elektronisk adgangskontrol. Et traditionelt låsesystem med mekaniske nøgler er da også effektivt nok, når det kommer til at holde uvelkomne gæster ude. Men det, at alle skal have en nøgle, kan hurtigt blive en stor ulempe. Det er nemlig kun et spørgsmål om tid, før der er en, der glemmer eller mister sin nøgle et sted. Og når det sker, er systemet ikke længere sikkert. Enten må man tro på, at nøglen ikke falder i de forkerte hænder, eller også må man til at udskifte hele systemet med et nyt. Det er især på dette område, at det er en stor fordel at have elektronisk adgangskontrol. Det at udskifte hele systemet er nemlig både dyrt og besværligt, og det slipper man for med et elektronisk system.

Nemt at tilføje og udelukke med adgangskontrol

Når du investerer i et system med adgangskontrol, får du samtidig en software, som tillader dig at administrere systemet. Hvis en medarbejder siger op, og en ny kommer ind, er det ikke noget problem med elektronisk adgangskontrol. Det er nemlig både hurtigt og simpelt at tilføje nye brugere og udelukke gamle ved hjælp af softwaren. Derfor er et adgangskontrol system med til at øge sikkerheden i en virksomhed, samtidig med at det er utroligt fleksibelt. Selvom adgangskontrol vil være en smule dyrere, når man får det installeret, kan det vise sig at være en investering. Har man et elektronisk system med adgangskontrol slipper man nemlig for at skulle udskifte hele systemet, hvis der går en nøgle eller brik tabt. Det kræver nemlig kun ganske få klik, før den mistede brik er uskadeliggjort.

Kontrol med, hvem der kommer og går

Det ligger næsten i ordet ”adgangskontrol”, at det giver virksomheden kontrol med, hvem der kan komme ind, og hvem der ikke kan. Men et elektronisk system med adgangskontrol giver også den fordel, at man kan se, hvem der kommer og går. Hvis der imod forventning skulle ske noget, kan man altid se via adgangskontrollen, hvem der har været hvor hvornår. Det giver endnu en dimension af sikkerhed, når man i virksomheden kan holde øje med folks færden. Også her byder et elektronisk adgangskontrol system ind med endnu en fordel, som et almindeligt låsesystem ikke kan tilbyde.

Kontakt en låsesmed og få det rigtige system

Et system med elektronisk adgangskontrol har nærmest uendelige muligheder. Man låser sig ind med en brik, som også kan bruges til mange andre ting – fx kantinekøb, mødebooking eller noget helt tredje. Derudover er det også muligt at kombinere systemer med adgangskontrol med et traditionelt låsesystem, så man kan få den løsning, der bedst imødekommer virksomhedens behov. Det kan være svært at overskue de forskellige muligheder med adgangskontrol, hvis man ikke har kendskab til dem. Derfor er det en god idé at kontakte en låsesmed, hvis man gerne vil skifte til et system med elektronisk adgangskontrol. På den måde kan man få kompetent vejledning i, hvilket system der passer perfekt til ens virksomheds behov. Hvis man vil gå over til et smart system med adgangskontrol, er det en god idé at starte med at kontakte en låsesmed med ekspertise på området.

Det er vigtigt med sikkerhed i virksomheden

Vi gør alle sammen en indsats for, at der ikke kan komme fremmede ind i vores hjem. Denne indsats er mindst lige så vigtig på arbejdspladsen. Hvis medarbejderne skal være glade for at gå på arbejde, er det vigtigt, at de føler sig trygge. Samtidig vil der ofte også være fortrolige oplysninger, dyre maskiner og andet, som helst ikke skal falde i de forkerte hænder. Derfor er det en investering for alle virksomheder i sikkerhed og tryghed at sørge for et elektronisk adgangskontrol system. Det er noget, der i sidste ende vil komme både den enkelte medarbejder og virksomheden som helhed til gode.