Latest Posts Under: Erhverv

Har du brug for at få lagt fliser eller anden belægning, så er Heine Gustafson – og hans firma Brolægning Sjælland – måske svaret på dine bønner. Firmaet har haft stor succes, og på de kun 3 måneder, det har eksisteret, er det gået til at består af 10 ansatte, ligesom det har fået en rigtig stor kundeskare. Heine Gustafson og Brolægning Sjælland arbejder med hele paletten af stentyper, og du er i trygge hænder. Heine har nemlig mange års erfaring inden for brolæggerfaget, og […]

Christoffer Balieu har ikke haft en opvækst som andre danskere. Faktisk er den meget unik. Fra en almindelig tilværelse i Vedbæk til det internationale storbyliv i Dubai tvang omstændighederne Christoffer Balieu til at udvikle sine sprogkundskaber og sociale evner i raketfart. Men den store omvæltning gav porte, og nu sidder han i London med en kandidatgrad i Investment & Risk Finance fra et af landets mest prominente universiteter.

Økonomi er noget af det, som mange af os har svært ved at få helt styr på. Med et bogholderi kursus kan man få styr på og blive klogere på mange af de begreber, der forvirrer os. Derfor er et bogholderi kursus noget, som de fleste kan nyde godt af.

Nicolai Giødesen er advokat med møderet for Højesteret og har i mere end 35 år arbejdet inden for ejendomsadministrationens juridiske felt. Han håndterer ejendomsadministrationsopgaver for både private og virksomheder i Danmark.

Der er garanteret rigtig mange, som på nuværende tidspunkt er eller som har været ansat på et kontor af en slags. Måske er man ansat et sted hvor der er et kontor tilknyttet, som man bare ikke er på særlig ofte, fordi man arbejder mere hjemmefra eller har et job hvor man er ude hos kunder.

Der sker desværre rigtig mange indbrud i Danmark på trods af at landet er forholdsvist sikkert. Det er en ubehagelig oplevelse, som ikke bare kan koste penge, men ligeledes skabe noget usikkerhed og utryghed. Derfor er der rigtig mange der vælger at få installeret et alarmsystem. For med et alarmsystem kan man skræmme indbrudstyven væk, og skulle han eller hun alligevel forsøge sig, er chancen større for at fange personen.

Verdens førende eksportører af olie vil omlægge store dele af deres produktion til grøn energi. Saudi Arabien og de Forenede Arabiske Emirater har planer om at udvide landenes energiproduktion og udnytte de muligheder, der findes i Mellemøstens solrige miljø.

Kender du til Vejrø? Det er en privatejet dansk ø, der ligger syd for Sjælland. Øen er ubeboet, hvis man ser bort fra Vejrø Resort. Derfor finder man på øen noget af den mest uberørte og uspolerede natur, som findes i Danmark. Det luksus hotel, der ligger på øen, er altså oplagt til weekendophold og sejlferie. Men også hvis man vil holde en firmaevent, der er noget helt ud over det sædvanlige, er Vejrø en oplagt location.

I dag har de fleste virksomheder kontorer. Og når man har kontorer, har man også brug for kontorrengøring. Uden kontorrengøring skaber man nemlig dårlige arbejdsvilkår for medarbejderne, som ikke vil kunne præstere maksimalt. Derudover er det også vigtigt, at man holder sine lokaler rene og pæne, hvis der kommer kundebesøg.

Rene lokaler er alfa og omega, ikke mindst i en virksomhed. Vi kender det selv fra hjemmet, at det kan blive ubehageligt at opholde sig i rum, hvor der ikke bliver gjort rent. I en virksomhed er man ofte flere mennesker samlet på mindre plads, og derfor bliver der hurtigere beskidt og dårlig luft.

Scroll To Top