Få et unikt indblik af Fenskær Efterskole på Instagram

De sociale medier har gjort det nemt og meget tilgængeligt at følge med i, hvad der sker i hele verden. Det er ingen undtagelse med uddannelsesinstitutioner. Derfor er det også blevet meget populært at være til stede på de mange forskellige sociale, online platforme, der findes i dag – både for privatpersoner, virksomheder og uddannelsesinstitutioner.

Fenskær Efterskole er en af de uddannelsesinstitutioner, der dagligt benytter sig af de sociale medier og er til stede på flere af dem. Fenskær Efterskole benytter særligt Instagram og Facebook. Det er der flere årsager til. Facebook er per definition en platform, hvor man SKAL være til stede og her lægger eleverne fra Fenskær Efterskole dagligt både opdateringer, billeder og indgår Facebook-venskaber med nuværende og tidligere elever.

Se hvad eleverne laver på Fenskær Efterskole

Fenskær Efterskole på Instagram bliver særligt benyttet som en platform, hvor både Fenskær Efterskoles nuværende og tidligere elever kan se billeder af bl.a. de arrangementer og ture, som der er på og fra skolen og med mulighederne for at dele billeder, er det oplagt at give et unikt indblik i dagligdagen på Fenskær Efterskole via Instagram. Man kan blandt andet se, hvordan det er på det lidt atypiske parkour hold eller følge med i hvad eleverne får udarbejdet og lavet på de forskellige værksteder, der er på Fenskær Efterskole.

Få et indblik i Fenskær Efterskole på Instagram eller Facebook eller her på deres hjemmeside.