Få kontorrengøring som en del af din ejendoms- og facility service

Der er mange måder, hvorpå man kan bedrive sin ejendomsservice I forhold til arbejdspladsen. Afhængigt af bl.a. størrelsen på virksomheden kan man til en hvis grad selv stå for kontorrengøring, vedligeholdelse af udendørsarealer, håndtering af affald osv.

Det kan dog hurtigt blive en ressourcekrævende proces, når virksomheden har en hvis størrelse.

Heldigvis er der hjælp at hente igennem den store facility service virksomhed Compass Group, der bl.a. tilbyder kontorrengøring og Ejendomsservice til sine kunder. En facility service indeholder for så vidt alt, hvad en god ejendomsservice bør indeholde. Til ejendomsservice, der også en del af facility service, tilbydes der bl.a. mødeservice, handyman, teknisk service, kontorrengøring, bygningsvedligeholdelse, affaldshåndtering samt vagt og sikkerhed blandt meget andet.

Ejendomsservice i høj kvalitet

Når man har facility service igennem Compass Group, kan man koncentrere sig om sine kernekompetencer velvidende, at der bliver taget god hånd om virksomhedens ejendomsservice. Der bliver trukket på erfaring fra virksomhedens mange afdelinger, der har mange års erfaring fra hele verden. Det kan tydeligt mærkes på den professionalisme, som man møder, når man bruger ekstern ejendomsservice fra den effektive facility service virksomhed. Ideen er, at din virksomhed får tilknyttet et professionelt hold af dedikerede servicefolk, der kan hjælpe med alt inden for din respektive ejendomsservice. Igennem en eller flere tilknyttede konsulenter, vil facility service virksomheden altid kende til dine specifikke behov, så service niveauet bliver af den højeste kvalitet.

Hvad enten man nøjes med at bestille kontorrengøring, enkelte dele af ejendomsservice eller total facility service, så kan den enkelte løsning altid tilpasses den enkelte virksomhed. Det er et af facility service virksomhedens varemærker, at det skal være muligt at tilpasse alle løsninger.

Således kan man let tilføje eller fjerne serviceløsninger, skulle virksomhedens vokse eller skåret ned. Alle løsninger er fleksible, og med ejendomsservice eller kontorrengøring kan man let tage en snak med kontaktteamet, og ændre den specifikke aftale.

Inde på Compass Groups hjemmeside kan man se alle de forskellige former for facility service, der tilbydes, samt finde kontaktoplysninger på telefon og mail, hvor man altid er velkommen til at ringe og tage en snak om de forskellige muligheder. Man kan med ejendomsservice gennem Compass Group altid forvente den højeste grad af professionalisme fra det dedikerede servicehold.

Når du eksempelvis får kontorrengøring som del af en facility service til din virksomhed, vil alle opgaver, store som små, blive varetaget effektivt. Hvad enten det drejer sig om håndtering af elektriciteten, fejning i gården, eller håndtering af posten, så vil alle opgaver udføres som samme grad af engagement.