Fantastisk underholdning til konfirmation

Har du også gennemgået alle Googles sider for kreativ og sjov konfirmationsunderholdning? Så kan du stoppe her, da din underholdning til konformationen er sikret med et humoristisk og dragende trylleshow af Sunny Cagara, der er blandt Danmarks bedste tryllekunstnere.

Det kan være svært, at finde den perfekte underholdning til konfirmation, da der til en konfirmation vil være inviteret et meget varieret aldersspænd, og selv om det selvfølgelig er konfirmandens dag, er det meget rart, hvis man vælger konfirmations underholdning, der falder i alles smag.

Hvad er god konfirmations underholdning?

Indbegrebet af god konfirmations underholdning vil selvfølgelig variere fra person til person, men typisk vil god underholdning til konfirmationen omfatte, at underholdningen er sjov, er speciel fra underholdning til andre fester, kan inddrage publikum og at det ikke bliver for dyrt at booke.

Det siger sig selv, at det trods alt koster lidt at booke en af Danmarks bedste tryllekunstnere, men det er ikke ubetalelige summer, og til gengæld sikrer man sig en magisk oplevelse, som alle andre konfirmander vil misunde!

Tryllekunstner med stort repertoire

Hvis man booker tryllekunstner Sunny Cagara som underholdning til sin konfirmation vil man ikke blive skuffet, og man kan i fællesskab med Sunny sammensætte programmet for dagen/aftenen, da hans kunnen inden for trylleri er forbløffende. Sunny Cagara agerer både som almindelig tryllekunstner, men han kunne lige så godt være stand-up komiker, da han kan få enhver forsamling til at knække sammen i latter, hvilket ikke ses hos andre tryllekunstnere. Ja, det skulle da lige være hos Rune Klan, som dog koster en hel del mere at leje som underholdning til en konfirmation. Det er dog ikke kun de almindelige tryllekunster, som Sunny kan brillere med, men han besidder også evner som tricktyv og tankelæser.

Derfor kan han som tryllekunstner inddrage både konfirmanden og det øvrige selskab ved at læse tankerne på såvel en 13-årig som en 90-årig til stor morskab for gæsterne.

På tryllekunstner Sunny Cagaras hjemmeside er det da heller ikke positive udtalelser som mangler, og disse roser kommer både fra kendte privatpersoner som virksomheder. Der skrives blandt andet:

”Vi grinede alle så meget, at vi fik ondt i maven” – Brøndby IF
”Jeg er lige glad hvad I siger, men Sunny kan læse tanker” – Burhan G
”F**ck hvor er du vild, Sunny!!” – Nik og Jay
”Du vil blive fascineret og underholdt over denne mands fantastiske evner” – Levi’s Danmark

Disse roser om tryllekunstner Sunny Cagara er blot nogle få af en lang række tilfredse kunder, og hvis du nu er blevet lun på ideen om at booke en tryllekunstner som  underholdning til konfirmationen, bør du i hvert fald tage Sunny Cagara i betragtning.

Du kan også se Sunny Cagaras videoer her samt følge en ægte tryllekunstner blog for at følge med i, hvad han ellers render rundt og laver, når han ikke agerer underholdning til konfirmationer eller andre fester.

Gem

Gem