Fodboldmål i træ til haven hitter landet over

En dansk virksomhed har haft stor succes med at producere og levere fodbold i træ til kunder i hele landet. Noget af succesen omkring de flotte fodboldmål i træ kan til dels tilskrives, at de alle er fremstillet i gode materialer, og dertil kan modstå det hårde klima i landet.

Man kan forvente 3 års garanti på alle fodboldmål til haven, og skulle man være så uheldig, at et fodboldmål skulle gå i stykker, så får man sendt et nyt.

At have fodboldmål i træ i haven er da også tidsløs underholdning, og de kan benyttes af hele familien i alle aldersgrupper. Skal man spille fodbold med venner og bekendte, eller ønsker man at lave en familieturnering, kan det både lade sig gøre med et eller to fodbold.

Alle fodbold til haven er fremstillet i træ, og kommer i forskellige farver. Man kan se farverne på hjemmesiden, hvor man også kan vælge størrelser mm.

Det er gjort utroligt let at bestille fodbold i træ til haven, og der er billig levering til hele landet. Hertil er det utroligt let at samle alle fodboldmål. Skal man en dag bruge pladsen i haven til noget andet, kan man let flytte målene over i et hjørne, og de neutrale farver gør, at fodboldmålene let passer ind i de fleste her.