Guide til det perfekte smykke hos Guldsmed Dirks

Guldsmed Dirks, som har smykkebutikker på Frederiksberg og i Rødovre, har et unikt og smukt udvalg af smykker. Der forhandles traditionelle og eksklusive brands som eksempelvis smykker fra Ole Lyngaard, der sælges nutidige og ‘in’ smykker som Maanesten, og der bliver også produceret håndlavede smykker fra eget værksted. Alt i alt er der mange grunde til at tage et smut forbi smykkeperlen i København – hvad end det er Frederiksberg eller Rødovre. Her får du et overblik over nogle af de brands og smykker, der sælges. Så vil du være bedre klædt på til at finde det smykke, som matcher din stil bedst.

Maanesten smykker – værdi for pengene

Maanesten smykker – eller Månesten, som det nogle gange kan blive til i hverdagssprog – er et forholdsvis nyt brand. Brandet blev stiftet i 2014 og konkurrerer således med mærkesmykker, som har været i branchen i 50+ år. Det har dog ikke stoppet Maanesten fra at tage kampen op. Maanesten har formået at fange et meget nutidigt og moderne udtryk, som appellerer til en bred vifte af piger og kvinder. Der er stort fokus på den måde, smykkerne bliver forarbejdet på, som foregår i Indien. Forretningskonceptet gør, at Maanesten smykker kan udbydes til en fornuftig pris, hvorfor du får utroligt meget værdi for pengene.

Ole Lynggaard smykker – den eksklusive

Et brand, som har været til i rigtig mange år, er Ole Lynggaard. Brandet har manifesteret sig selv som værende eksklusivt, moderne og let. Med let menes, at smykkerne i Ole Lynggaard-kollektionerne bæres med en lethed. På trods af den dyre prisklasse, er smykkerne ikke vulgære på nogen måde. Det er i højere grad de stilfulde og lette udtryk, der leges med. Senest har brandet hentet inspiration i naturen, som eksempelvis ses i Ole Lynggaard armbånd.

Vielsesringe og forlovelsesringe – unikke og håndlavede

En af Guldsmed Dirks kernekompetencer er deres egne smykkekollektioner, som produceres af nogle af Danmarks dygtigste guldsmede. Hvis du leder efter enten en forlovelsesringe eller et sæt vielsesringe i København, er Guldsmeden på Frederiksberg og Rødovre altså et oplagt valg. Du er sikker på at få et produkt, der er lavet med respekt for det gode håndværk, samt et produkt der er helt unikt.

Du kan få inspiration ved at kigge på hjemmesiden, hvor du også kan bestille ringene direkte. Du/I har mulighed for at ændre noget i designet, hvis I eksempelvis hellere vil have mat overflade fremfor blank. Her vil ventetiden også være præciseret. En god idé er dog at booke en gratis time med en af smykkeeksperterne. Her har I mulighed for at dele jeres ønsker til designet, så I kan få lige præcis de vielsesringe, I drømmer om. På den måde kan I også spørge ind til materialevalg og lignende og være sikret en professionel rådgivning.