Heine Gustafson leverer brolægning i høj kvalitet

Har du brug for at få lagt fliser eller anden belægning, så er Heine Gustafson – og hans firma Brolægning Sjælland – måske svaret på dine bønner.

Firmaet har haft stor succes, og på de kun 3 måneder, det har eksisteret, er det gået til at består af 10 ansatte, ligesom det har fået en rigtig stor kundeskare.

Heine Gustafson og Brolægning Sjælland arbejder med hele paletten af stentyper, og du er i trygge hænder. Heine har nemlig mange års erfaring inden for brolæggerfaget, og han ved, at god kundeservice er den eneste vej frem.

Dygtige til at blande stentyper

Når det kommer til at blande stentyper og stilarter har Heine Gustafson stor erfaring. Det kan være en rigtig smuk løsning at blande stentyper, og mange kunder er gennem tiden blevet glade for de unikke stenmønstre, de har fået lagt.

Det er mange forskellige områder, Brolægning Sjælland leverer løsninger til. Uanset om du skal have belægning af parkanlæg, indkørsel, torv, fortov gågade og have, kan Heine hjælpe med en kvalitetsløsning. Dette gælder desuden uanset, om du er erhvervs- eller privatkunde.

Læs mere om Heine Gustafson på hans blog eller en af følgende sider

Anmeld Håndværker

LinkedIn

K-Forum

Erhverv.org