Latest Posts Under: hjemmet

Desværre er det ikke alle familier i Danmark, der har det lige nemt. Nogle forældre oplever et stort pres, som kan stamme fra både indre og ydre faktorer. Og i visse tilfælde har sådanne udfordringer påvirkning på, hvordan familietrivslen tager sig ud. Holmegaardshuset hjælper både familier, børn og unge, som af den ene eller anden årsag har brug for pædagogisk hjælp. Det gøres for at sikre børnenes udvikling og trygge rammer. Børn fortjener en barmdom, hvor de føler sig trygge, og hvor de ikke bliver […]

Står man og skal vælge nyt køkken, så kan det være svært at vide, hvor man skal starte. For de fleste starter jagten hos de mest kendte køkkenkæder, f.eks. hth, Kvik, Invita eller Vordingborg Køkkenet. Det er oftest dem, man ser i reklamerne, enten i fjernsynet eller i de ugentligt reklamer, der kommer ind ad døren. Derfor er det også at forvente, at de butikker bliver besøgt først. Dog hænder det tit, at tilpasningsmulighederne, kvaliteten og designet er meget statiske, hvorfor det kan være en […]

Har du brug for at få lagt fliser eller anden belægning, så er Heine Gustafson – og hans firma Brolægning Sjælland – måske svaret på dine bønner. Firmaet har haft stor succes, og på de kun 3 måneder, det har eksisteret, er det gået til at består af 10 ansatte, ligesom det har fået en rigtig stor kundeskare. Heine Gustafson og Brolægning Sjælland arbejder med hele paletten af stentyper, og du er i trygge hænder. Heine har nemlig mange års erfaring inden for brolæggerfaget, og […]

Sommerferien nærmer sig, og skal du en tur sydpå, er det sikkert noget, du ser meget frem til. Men når man tager af sted, efterlader man huset tomt og giver derfor tyvene den perfekte mulighed for at bryde ind. Derfor bør man tænke på indbrudssikring, inden man tager af sted på ferie.

Der sker desværre rigtig mange indbrud i Danmark på trods af at landet er forholdsvist sikkert. Det er en ubehagelig oplevelse, som ikke bare kan koste penge, men ligeledes skabe noget usikkerhed og utryghed. Derfor er der rigtig mange der vælger at få installeret et alarmsystem. For med et alarmsystem kan man skræmme indbrudstyven væk, og skulle han eller hun alligevel forsøge sig, er chancen større for at fange personen.

Bach Gruppen har i mere end 30 år bidraget til udvikling af bylivet i hele Danmark. Den store koncern har været med til at bygge nye kontorhoteller i Nordjylland, mens prestigeprojekter i København popper op flere steder. En dedikeret indsats og simpel vision ligger bag den nordjyske virksomhedssucces.

Ingen af os ønsker, at der kommer ubudne gæster på besøg i vores hjem. Det er både ubehageligt og besværligt at få begået indbrud i hjemmet. Ikke desto mindre er det en risiko, som alle boligejere må leve med. I Danmark bliver der nemlig begået et indbrud hvert 12. minut.

Indbrud er en af de ting, vi for alt i verden vil undgå. Alligevel er vi alle sammen i risikozonen, for i Danmark alene bliver der begået et indbrud hvert 12. minut. Det skyldes formentlig, at det er en ”nem” form for kriminalitet, hvor tyvene har gode chancer for at få gode værdier og slippe afsted med dem.

Kender du det, hvor du kommer til at lægge dine ting et sted og så glemme, hvor det er? Det er nok sket for de fleste af os, at vi har fået lagt vores læbepomade, vores nøgler eller et dokument et sted, hvor vi ikke lige kan huske det. I visse tilfælde er det ikke det værste, der kan ske. Men er det ens bilnøgler, som man ikke kan finde, er det ikke særlig godt.

Hvad tænker du, når du hører ordet ”Tyskland”? De første associationer, du får, vil sikkert være en ferie, du har været på i Berlin, film om 2. verdenskrig, wienerschnitzler, oktoberfester eller noget helt femte. Man forbinder Tyskland med mange ting, for der er rigtig mange fænomener, der stammer fra Tyskland. Et fænomen, der imidlertid nok ikke er det første, du vil tænke på, hvis snakken falder på Tyskland, er træpiller af det tyske mærke German Pellets. German Pellets – træpillernes svar på en folkevogn Vi […]

Scroll To Top