Kim Ginnerup fortsætter dansk succes med Missionpharma

Kim Ginnerup (6)Hvad en attraktiv arbejdsplads kræver af såvel ledelse som medarbejdere, er Missionpharma et rigtig godt eksempel på. Kim Ginnerup overtager direktørposten i 1989 efter hans far Poul Ginnerup, og helt frem til 2014 oplever Missionpharma en massiv fremgang. Efter Kim Ginnerups tiltrædelse, har han siden hen øget bemandingen fra 6 mand til i dag op til 250 ansatte.

Ambitionen er fortsat i vækst for Missionpharma, og efter den nye ambitiøse vækstplan Kim Ginnerup har igangsat, er fokus, at øge tempoet med global ekspansion til nye markeder samt opbygning af nye forretningsområder. I den branche Missionpharma opererer i, er Kim Ginnerup godt klar over, at konkurrencen er relativ hård. Det gælder derfor om at holde sig konkurrencedygtig, så man på den måde konstant kan være på forkant med markedet ifølge Kim Ginnerup.

Dedikerede medarbejdere udgør kernen i Missionpharma

Ifølge Kim Ginnerup har det ikke været muligt at skabe resultater for Missionpharma og sikre virksomhedens succes uden dedikerede medarbejdere. For Kim Ginnerup har det stor betydning, at medarbejderne sætter en pris på at være en del af Missionpharma, hvor det handler om at gøre en vigtig forskel for andre mennesker i tredjeverdenslande.

For at Missionpharma forbliver en attraktiv arbejdsplads, har Kim Ginnerup altid medarbejderudvikling i højsædet, da det er dem der skaber værdi for virksomheden. Ifølge Kim Ginnerup står det klart, at engagement, teamwork og dialog har været vigtige faktorer i virksomhedens succes.

Missionpharma – én af Danmarks bedste arbejdspladser

Det er derfor heller ikke uden grund at Missionpharma har figureret på listen som én af Danmarks bedste mindre arbejdspladser. Første gang i 2011 bliver Missionpharma kåret som værende rxsale24.com Danmarks 10. bedste mindre arbejdsplads, og som det seneste indtager virksomheden tredjepladsen i denne nominering i 2014.

Hvert år gennemfører Great Place To Work Institute undersøgelsen iblandt 5.500 arbejdspladser verden over, hvor den samlede vurdering går på medarbejdernes vurdering af arbejdspladsen herunder eksempelvis om medarbejderne har tillid til ledelsen, og om der hersker et godt fællesskab blandt medarbejderne. Man kan derfor sige at Kim Ginnerup har gjort et godt stykke arbejde på den ledelsesmæssige front, hvor Kim Ginnerup igennem en årrække har stået i spidsen for virksomheden.

Det er en stor ære for Kim Ginnerup at være nomineret iblandt en af de bedste arbejdspladser i Danmark, som er et område han har lagt mange kræfter i. Dette er tydeligt at se, eftersom Missionpharma har forbedret sin placering i Great Place to Work fra at have en 10. til en tredjeplads siden 2011. Kim Ginnerup er uden tvivl glad for fremskridtet, og udnævnelsen skal ifølge ham, ses som resultat af en stærk holdstemning, der hersker hos Missionpharma, kombineret med fokus på at skabe og bevare en unik familieånd.

I 2012 oplever Missionpharma yderligere vækst, hvor størstedelen af virksomheden bliver opkøbt af den franske virksomhed Eurapharma. Dette holder dog ikke Kim Ginnerup tilbage i bestræbelserne om fortsat at lede det daglige arbejde i Missionpharma den dag i dag.

Læs mere om Kim Ginnerup her.