Lind og Risør – Kunden i centrum

Lind & RisørDen familiedrevne virksomhed Lind og Risør har siden 1980’erne specialiseret sig i husbyggeri og er i dag et fullservice arkitekt- og byggefirma. Lind og Risørs vision er bygget op omkring en større kvalitetsmæssig forbedring af de i 60’erne og 70’erne gennemgående opførsler af typehuse mv. Tanken var at tilbyde kunderne en større mulighed for at få indflydelse på deres bolig, og lagde derfor en større del af byggeprocessen tilbage til bygepladsen. Således kunne kunderne nu f.eks. få opfyldt flere ønsker omkring vinduesplaceringer ol. – en tanke, der kun lod sig gøre såfremt det stadig kunne betales af den ”almindelige dansker”.

En gennemgribende effektivisering af arbejdsgangene medvirkede til, at Lind og Risør ikke kun kunne opføre flere huse både hurtigere og billigere, men også i en højere kvalitet end det var set tidligere. Dette var da også en del at Lind og Risørs vision om at tilbyde bedre og mere attraktive boliger for den almene familie, som lagde grund for virksomhedens succes.

Hvor der er vilje er der vej

Sådan lyder et gammelt ordsprog og kunne være dækkende for den udvikling Lind og Risør har gennemgået til det sted virksomheden står i dag. Ikke alene blev Lind og Risør etableret under en af de største boligkriser gennem 80’erne, men formåede samtidigt også at være medvirkende til et større fokus på attraktive boliger, i højere kvalitet, og til en god pris målrettet den almene dansker. En passion for arkitektur og en dygtig forretningssans lagde altså grund for det sted virksomheden er i dag.

Drømmeboligen og medindflydelse som drivkraft hos Lind og Risør

Hos Lind og Risør ser man udviklingen som et vigtigt skridt i den rigtige retning mod et mere bæredygtigt samfund med gladere kunder. Kundernes stigende mulighed for mere indflydelse på boligens udformning og tilbuddet om skræddersyede ønsker smitter positivt af på samarbejdet. Lind og Risørs arkitektbaggrunde har kastet mange velkendte boliger af sig i tidernes løb hvor Funkishuset kan nævnes som eksempel. Den spektakulære og udfordrende stil man ofte ser i arkitektboliger er blevet rundet lidt til i Lind og Risørs projekter, men alle boliger bærer stadig præg af omtanke om dedikation. Det er da netop også med udgangspunkt i ”arkitektens drøm” at muligheden for medindflydelse har fået sin inspireret. Enhver arkitekt lever og ånder for det perfekte projekt og det har hos Lind og Risør også været tanken bag kundernes mulighed for påvirkning af drømmeboligen. I dag tilbydes samarbejdet allerede fra dag 1, hvor du står med dine egne tanker om boligprojektet til drømmeboligen står færdig. Her står Lind og Risør klar med deres eksperthjælp gennem hele projektet og rådgiver om fordele og ulemper ved at alle tænkelige muligheder. Lind og Risør er derfor stolte af at kunne kalde sig et fullservice arkitekt- og byggefirma, da virksomheden kan varetage alle dele af byggeprocessen. Dette betyder også at alle mellemled er samlet under Lind og Risør for at forenkle processen og den fremadrettede kommunikation. En stor del af de tiltag Lind og Risør har foretaget siden etableringen tilbage i 80’erne, har været med henblik på en forenkling af arbejdsgangene og en tættere dialog med kunden. Boligløsninger skulle altid blive af den bedste karakter og bygget i kompromisløs kvalitet.

Den lange portefølje af projekter og erfaringer har gjort Lind og Risør i stand til at tilbyde en bred vifte af byggemuligheder. Det er tilstræbt at have så få begrænsninger som muligt med henblik på materialer, indretningsmuligheder og arkitektur.

Alt dette har medvirket til at det er blevet nemmere og økonomisk muligt for flere danskere at begive sig ud i nyt byggeprojekt. Lind og Risørs mangeårige erfaring og succes har derfor gjort dem til et af landets største arkitekt- og byggefirmaer. Lind og Risørs professionelle og kundenærer tilgang til branchen har kastet et stort antal boliger af sig, og Lind og Risør bygger årligt i omegnen af 500 enfamilieshuse, dobbelt- og klyngehuse samt andelsboliger.