Mangler din virksomhed et rengøringsfirma i København

Kunne din arbejdsplads godt bruge en opfriskning, så kan du få et rengøringsfirma i København til at gøre rent for jer. En dejlig ren arbejdsplads sikrer medarbejderne, har optimale forhold at arbejde under, som mindsker risikoen for sygdomme og dermed optimerer effektiviteten.

Hvem kan hjælpe

Uanset om man måtte have brug for kontor-, institutions-, klinik- eller ejendomsrengøring, så kan rengøringsfirmaet Hebo hjælpe. De kan tilbyde alt indenfor rengøring.

Hebo er et rengøringsfirma i København, som har eksisteret siden 2010. Deres ejere Helle og Bo Fosmark som startede virksomheden brænder for at alt fungerer optimalt og er derfor dybt engageret i dagligdagens arbejde. De vil sikre at din virksomhed får en nærværende og ærlig dialog omkring din virksomheds opgave. Rengøringsfirmaets ejere har over 25 års erfaring tilsammen og ved præcis hvordan arbejdet skal udføres på tilfredsstillende vis.  Deres vigtigste er kundens tilfredshed, hvilket gør deres kernekompetencer ligger i høj kvalitet, god kundeservice og fleksibilitet. De tilbyder som rengøringsfirma i København en tilfredshedsgaranti, så man kan være sikkert på arbejdets udførelse.

Hvad gør de for at opretholde høj kvalitet

For at opretholde den høje kvalitet oplærer dette rengøringsfirma i København deres egne medarbejdere. På den måde sikrer de at arbejdet bliver udført korrekt og som Hebo ønsker det. Inden man bliver ansat af rengøringsfirmaet i København, så kigger de blandt andet på den kommende medarbejders referencer, ordentlighed, ansvarlighed og straffeattest.

Medarbejderen vil gennemgå kurser i rengøring og tilbringe de 12 første arbejdsdage med en team-ansvarlig. På den måde sikrer de at nye medarbejdere leverer et godt stykke arbejde. Grundkurset, som de skal tage indeholder diverse oplæringer i rengøring, måling, arbejdsteknik og planlægning, og har en varighed af 3,5 time. Derefter skal medarbejderen igennem et udvidet kursus af 4 timers varighed, som indeholder læren om forrige elementer samt skumafkalkning, kemisk brug, rengøringsmidler, ergonomi, hygiejnekursus, farvekursus m.v..

Derudover er Hebo rengøringsfirma i København medlem af Dansk Service, og alle ansatte medlemmer arbejder under overenskomstmæssige forhold.