My Safety og svenske Nyheter24 i samarbejde mod nethad

Internethad er et stadig stigende problem og en realitet som det svenske firma my Safety længe har kæmpet imod. Dagligt udsættes mennesker for trusler og chikane på internettet. Det er grunden til, at Statens Medieråd i Sverige årligt gennemfører kampagnen No Hate Speech Movemenet, der sigter mod at fremhæve og bekæmpe problemet. Sidste år var det svenske nyhedsmedie Nyheter24 en af ​​kampagnens sponsorer, hvilket my Safety beundrede meget.

My Safety besluttede derfor at indlede et samarbejde med Nyheter24 og samtidig sponsorere kampagnen. Dog er det ikke kun økonomisk kapital, som my Safety bidrager med. I samarbejde med Nyheter24 har my Safety samtidig også været med til at fremhæve og drøfte problematikken på offentlige og sociale medier – blandt andet under hashtagget # mernätkärlek for at nå ud til den brede befolkning. Kampagnen kulminerede den 4. november, som i Sverige er udpeget som “No Hate Dagen.”

Ny pris belønner organisation eller et menneske, der arbejder mod nethad

I år lancerede my Safety og Nyheter24 en pris til at anerkende og belønne en person eller organisation, som aktivt har arbejdet for et mindre hadefuldt internet. I år gik prisen til Fanna Ndow Norrby, som står bag den meget roste instagramkonto SvartKvinna. Hun er også initiativtager og forfatter til bogen “Black Woman”. En bog der samler en lang række sorte kvinders erfaringer med nethad.

My Safety er meget tilfredse med samarbejdet med Nyheter24 og kampagnen mod nethad vil også af den grund blive en årlig tilbagevendende begivenhed.

Når du arbejder dagligt med kriminalitet online, som my Safety AB gør det, har en pris som denne stor relevans i forhold til at komme problemet til livs. Virksomheden My Safety vil fortsætte med at informere offentligheden om farerne ved internettet, og my Safety’s engagement afspejles naturligvis også i de effektive tjenester, som tilbydes kunder. Alt fra beskyttelse mod identitetskapring til forsikring mod internetkriminalitet. My Safety formoder i den forbindelse, at det fremadrettet vil blive lige så relevant og indlysende at forsikre sig mod internetkriminalitet og identitetskapringer online, som det i dag er at forsikre sit indbo.

En ting er dog helt sikkert – bekæmpelse af internethad fortsætter. En kamp som my Safety Försikringer AB i samarbejde med Nyheter24 vil føre an.