Nicolai Giødesen – Ejendomsadministration for privat og erhverv

Nicolai Giødesen er advokat med møderet for Højesteret og har i mere end 35 år arbejdet inden for ejendomsadministrationens juridiske felt. Han håndterer ejendomsadministrationsopgaver for både private og virksomheder i Danmark.

Nicolai Giødesen rådgiver, vejleder og foretager administration for ejendomme i alle størrelser. Han har siden 1980 været aktiv i Danmark, og har arbejdet for sit eget firma siden 1982. Kompetent juridisk rådgivning er en af hans kernekompetencer, og fra sit kontor tæt ved Slotsholmen hjælper han privatpersoner såvel som virksomheder.

 

Nicolai Giødesens virksomhed

Virksomheden bærer samme navn som ejeren: Advokatfirmaet Nicolai Giødesen. Det er et juridisk kontor, hvor 20 personer har deres daglige arbejdsgange, og flere kommer løbende til. Udover advokater findes der advokatfuldmægtige, jurister, kontorfuldmægtige og byggesagkyndige samt regnskabsuddannede.  Nogle af de områder, de hjælper med, er blandt andet:

  • Regnskabs- og inkasso
  • Byggeadministration
  • Tilsyn med ejendomme

Derudover er der en lang række andre ydelser, Nicolai Giødesen tilbyder. Du kan læse mere om ydelserne på hjemmesiden eller hans personlige profiler på sociale medier, herunder Facebook og LinkedIn.

 

Privatliv

Hans privatliv har gennem de seneste 68 år været præget af fysiske aktiviteter i fritiden. Han har blandt andet dyrket diverse sportsgrene, der udfordrer både fysikken og psyken. Det inkluderer bjergbestigning, skiløb og vandring.