Nye tænder giver dig smilet tilbage

Hos tandlægen i Hellerup er de eksperter inden for området og tilbyder alle former for tandkirurgi, tandbehandling, paradentosebehandling samt kosmetiske forbedringer.

Her bliver der kun brugt det nyeste tandlægeudstyr, som laserteknologi og computerstyret bedøvelse. Med høj fokus på kundeservice og holdbare resultater tilbyder tandlægen i Hellerup tandlægebehandling uanset situation.

Nye tænder

Kosmetiske tandbehandlinger med tandimplantater er en gennemprøvet og gennemtestet behandlingsmetode med en lang klinisk dokumentation.

Hos tandlægen i Hellerup er de eksperter i at behandle patienter til nye tænder med tandimplantater.

Med nye tænder er det muligt at genskabe livsglæden hos mange patienter, som har følt sig tvunget til at gemme smilet i årevis grundet tandmangel.

Med nye tænder er det muligt at spise og drikke uden at være nervøs for, at de falder ud. I stedet for er alle patienter garanteret tandimplantater, som er behagelige og med garanti bliver siddende resten af livet.

Sådan får du nye tænder?

Der kan være mange grunde til, at man har brug for nye tænder eller tandimplantater. Det kan forekomme i tilfælde af, at der mangler en tand midt i tandrækken eller hel- eller delproteser, som kan sættes fast ved hjælp af implantater.

Processen

Selve processen for at få nye tænder foretages ved at sætte skruer af titanium ned i kæben, som derefter fungerer som tandrødder. Oven på skruerne kan der således bygges en ny bro, en ny tand eller en ny protese.