Oplev friheden ved en akut tandlægevagt i København

Kender du det – det er fredag aften, klokken er slået 19:00, og du står med den længeventede fyraftensbajer. Så får du lige lavet en forkert bevægelse, hvor du uheldigvis rammer flasken op i din tand og så har du slået en flis af? Eller måske sidder du og nyder nogle dejlige karameller til lørdagsfilmen, og så ryger der lige en plumpe i forbifarten?

Det er der nok en del af os, der efterhånden har prøvet, og så er det jo normalt, at man må tilbringe resten af weekenden med tandpine og vente til mandag, hvor man igen kan få fat på tandlægen.

Din nye akuttandlæge

I hjertet af København finder du Tandlægecenter Højbro Plads, en fjerde generations tandlægeklinik bestående af dedikerede tandlæger og klinikassistenter. Fra at have været iværksat før krigstiden, sidder klinikken på en masse erfaring, som de tager med sig, når de byder deres patienter velkommen på Lille Kirkestræde 3, København K.

Hos Tandlægecenter Højbro Plads kendetegnes klinikken for det gode samarbejde mellem tandlæge, klinikassistent og patient og dens anvendelse af de bedste materialer, teknikker og udstyr, så de kan yde behandlinger af højeste kvalitet. Derfor finder de fagligt engagement, efteruddannelse og sparring med kollegaer afgørende faktorer med henblik på at opretholde klinikkens høje kvalitetsniveau.

Som et nyt led i deres behandlingsservice, bliver klinikken døgnåbent, således patienter har mulighed for at ringe akut og bede om at blive tilset af en vagttandlæge. Denne mulighed er gældende alle dage fra 18:00-08:00 også lørdag og søndag. Så nu behøver du ikke længere at vente på, det bliver mandag, før du kan få bugt med din tandpine.

Tandsmerter kan opstå pludseligt, og ved at ringe til tandlægevagten i København kan han eller hun hurtigt afgøre, om du har brug akut tandlægehjælp, eller om du blot skal komme ind næste kommende hverdag til konsultation. Derfor er du altid i kyndige og erfarne hænder, når du ringer til tandlægen i weekenden eller uden for åbningstiden i hverdagen hos Tandlægecenter Højbro Plads. Her vil du blive vejledt og rådgivet om din specifikke situation, så du føler dig tryg og hørt.

Hvilke behandlinger dækker de?

Uanset dine behov, vil Tandlægecenter Højbro Plads hjælpe dig. Hvad enten, du har brug for at få fjernet en visdomstand, få lavet en tandprotese eller en rodbehandling, så kan du komme i kontakt med dem alle weekendens dage. Vil du læse mere, om deres behandlinger?

Lider du af tandlægeskræk, så bare rolig. Tandlægecenter Højbro Plads gør en dyd ud af at give dig den bedste behandling under de bedste vilkår. Om det er en vagttandlæge i weekenden, du har en tid hos eller en konsultation i hverdagen, så er du altid velkommen til at bestille en uforpligtende tid, hvor et team af eksperter står til rådighed for at besvare dine spørgsmå

Koster det ekstra?

Heldigvis for dig koster det ikke ekstra at tage til akuttandlægen lørdag eller søndag. Tandlægecenter Højbro Plads er godt klar over, at hvis der opstår tandpine fredag aften, så er der lang tid til mandag morgen. Derfor skal alle have muligheden for at se en tandlæge, uden at regningen bliver større.