Pantsætning er for dig, der gerne vil undgå dyre og besværlige lån

Lån er populære – og det er ikke uden grund. Vi kan alle sammen befinde os i en situation, hvor pengene ikke helt slår til. Hvis det er sidst på måneden, eller hvis der har været uforudsete udgifter, kan det hurtigt udvikle sig til en økonomisk knibe. I et sådant tilfælde kan det være fristende at gå ud og låne sig til de penge, man mangler. Det kan blandt andet være ved at låne i banken eller tage et kviklån. Men vil du gerne undgå de almindelige lån, som ofte viser sig at være både dyre og besværlige, er der også et alternativ. Har du ting af værdi derhjemme, kan det være, pantsætning er noget for dig. Med pantsætning kan du nemlig få penge mellem hænderne, uden at du skal være bange for høje renter og skjulte gebyrer. Lyder det interessant, skal du læse videre her.

Almindelige lån kan være besværlige – og ufordelagtige

Lån er fristende, men der er alligevel en del, der tøver med at tage dem. Det skyldes, at en låneaftale hurtigt kan vise sig at blive både dyr og ufordelagtig. Hvis man vælger at tage et kviklån, skal man ofte betale høje renter. I banken skal man igennem en langsommelig godkendelsesproces, hvis man vil tage et lån. Det skyldes, at kreditorerne vil være sikre på, at de får deres penge igen. Derfor kan den type lån ende med at blive en både besværlig, dyr og ufordelagtig affære. Pantsætning er et smart alternativ, hvor man slipper for de risici. Med pantsætning stiller man nemlig en ting som sikkerhed for, at kreditorerne får deres penge igen. Derfor behøver man med en aftale om pantsætning ikke være bange for skjulte gebyrer og høje renter, man ikke var forberedt på.

Hvilke ting kan bruges til pantsætning?

En aftale om pantsætning giver altså mange fordele ift. Det almindelige lån. På samme vis er pantsætning oplagt, da der kan være tale om lån af vidt forskellig størrelse. Det er alt sammen afhængigt af, hvilken ting, man vælger at bruge til pantsætning. Så længe det er noget, der har en vis værdi, kan det bruges til pantsætning. Derfor kan det være alt lige fra de mindre ting som smykker og ure til større ting som eksempelvis biler og sommerhuse. Når man bruger pantsætning som et alternativ til lån, kan man forvente at få op mod 50% af tingens værdi udbetalt. Ansøger man om pantsætning, får man på forhånd et uforpligtende tilbud. Det betyder, at man bliver klar over, hvor meget man kan forvente at få udbetalt, inden man takker ja til en aftale om pantsætning.

Ansøg allerede i dag – det er nemt og hurtigt

Hvis du vil prøve pantsætning i stedet for et almindeligt lån, kan du gå til Pant I Alt. Som det fremgår af navnet, kan du her lave en aftale om pantsætning af stort set hvad som helst. Det kaldes også salg med tilbagekøb. Pantsætning er derfor oplagt at gøre med de ting, som har værdi, men som man ikke kan sælge helt. Det kan eksempelvis være arvesmykker eller bilen. Hvis du ønsker at ansøge om en aftale om pantsætning, kan det gøres via firmaets hjemmeside. Det er faktisk både nemt og hurtigt at ansøge om pantsætning. Når du har udfyldt kontaktformularen og vedhæftet nogle informationer om den ting, du ønsker at pantsætte, får du et uforpligtende tilbud. Siger du ja til det, bliver der udarbejdet en kontrakt. Så snart den er underskrevet af både dig og Pant I Alt, får du pengene ind på din konto.

Fuld gennemsigtighed og ingen grimme overraskelser

Mange tøver med at tage et lån, fordi de er bange for at ende i en aftale, der viser sig at være ufordelagtig. Det kan være svært at gennemskue et almindeligt lån, fordi man skal læse og være opmærksom på alt det med småt. Det er man fri for, når man vælger at gøre brug af pantsætning i stedet. Her behøver du ikke være opmærksom på alt det med småt, for der er ikke noget. Med pantsætning får du en simpel og fuldstændig gennemsigtig aftale. Inden du siger ja, er det aftalt, hvor meget du får udbetalt, samt hvor meget du skal betale tilbage. Derfor er du helt fri for skjulte gebyrer og grimme overraskelser hen ad vejen, så du kan sove trygt om natten, selvom du egentlig har lånt penge.

Mangler du penge? Pantsæt ting af værdi

Som sagt er det at mangle penge noget, vi alle kan komme ud for. I det tilfælde kan pantsætning være løsningen, så længe du har en ting af værdi, som du kan bruge. Det er en hurtig måde at få flere penge i hænderne, hvilket er en fordel, hvis dit behov for flere kontanter er akut. Næste gang du mangler penge, kan du altså med fordel overveje at bruge pantsætning som erstatning for et almindeligt lån.