Pernille Fabricius – en stærk erhvervskvinde

Pernille Fabricius er en erhvervskvinde med masser af engagement og erfaring i baggagen. Hun har arbejdet under mange store og ansvarsfulde poster som executive-stillinger, formand og bestyrelsesposter.

Selvom Pernille Fabricius er en travl kvinde med stor passion indenfor sit erhverv, er hun også mor som kræver et stort ansvar ved siden af hendes travle karriere. Men for Pernille Fabricius er det ikke noget problem. Hun lader ikke sine 4 børn begrænse hendes karriere, og formår at få hverdagen til at hænge sammen selvom karrieren fylder meget engang i mellem.

Når vi ser på Pernille Fabricius’ lange karriere og CV, kan vi se at hun har haft mange forskellige stillinger. Hun har blandt andet været vendepunktet for nogle virksomheder, og hun har blandt andet skabt vækst hos nogle store virksomheder. Pernille Fabricius har ledet mange store firmaer med succes og har meget erfaring indenfor ledelse med topposter hos store virksomheder.

Forretningsudvikling på højt plan

Lige nu sidder Pernille Fabricius som bestyrelsesformand hos det engelske firma ipes, og hos SafeONnet bureauet der har fokus på online reputation management. Pernille Fabricius er dansk statsborger, men fordi hendes stillinger primært ligger i Storbritannien er hun bosat der. Det kan være svært at finde overskud i hverdagen når man har en karriere som Pernille Fabricius. Men for hende er det vigtigt at få det sociale liv til at balancere med sin karriere. Hun er en kvinde som tager meget let på ting som kan være meget uoverskueligt for os andre. At tage på arbejde når man har en datter på blot 2 måneder kan være svært for de fleste. Men Pernille Fabricius mener at hun nød til at tage på arbejde, og at børn sagtens kan være lige så glade sammen med andre mennesker end deres forældre.

Pernille Fabricius karriere

Pernille Fabricius’ karriere kan være meget lang hvis man sætter sig ned og læser de utallige stillinger hun har haft. Men hun mener selv at en del af sin karriere gør, at man er disciplineret og at man sagtens kan have tid til at være social og mor samtidig med at have en travl og lang karriere.

For Pernille Fabricius kan det kræve at hun bruger ekstra meget energi på arbejdsdagene med mange rejser. Men familien og det sociale er der altid plads til, mener Pernille Fabricius.

Hun mener blandt andet at hun har ændret sig meget i forhold til sit arbejde. Hun er blevet mere hård, da det har været et krav i visse situationer i erhvervslivet.