Pernille Fabricius – erhvervskvinde med succes

Pernille FabriciusPernille Fabricius er en af de danske kvinder, der har nået helt til tops i karrieren. Hvis man kigger på Pernille Fabricius CV, så kan det være svært at tro, at hun i en alder af 38 har udrettet store mirakler på ganske kort tid. Gennem hele hendes erhvervsmæssige karriere har Pernille Fabricius været med til at løfte meget store projekter professionelt for både danske og internationale virksomheder. Ikke alene skyldes dette Pernille Fabricius stærke evner for projektledelse, men i lige så høj grad at hun altid har haft en passioneret tilgang til tingene, og har konstant formået at udvikle sig personligt og fagligt.

Selvom Pernille Fabricius er dybt engageret, når det gælder hendes arbejde, så kan hun stadig få den hektiske hverdag til at hænge sammen ved også at have fokus på familielivet. Pernille Fabricius er en gift kvinde med fire børn, og er bosiddende i London med familien. Til trods for det travle arbejdsliv, så er det ikke svært for Pernille Fabricius at finde en god balance mellem arbejde og familie.

Pernille Fabricius skaber succes gennem personlig og faglig udvikling

Ser vi på Pernille Fabricius uddannelsesmæssige baggrund, så består den af en masteruddannelse i Regnskab og Revision fra Danmark, en master i økonomi samt en master i jura i EU-ret fra Leicester University. Det er derfor ikke uden grund at Pernille Fabricius har været i stand til at opnå stærke faglige kompetencer, der i det væsentlige er erhvervet igennem hendes uddannelser. Men når det gælder Pernille Fabricius personlige egenskaber, så skal man dog ikke undervurdere vigtigheden af disse, der også har været med til at bane vejen til hendes succes. Udover Danmark, har Pernille Fabricius besiddet flere vigtige ledende poster på internationalt plan i lande som England, Holland og Dubai i De Forenede Arabiske Emirater.

Man kan uden tvivl sige, at alt hvad Pernille Fabricius har valgt at gøre uddannelsesmæssigt og arbejdsmæssigt har vist sig at være det helt rigtige for hende. Selvom Pernille Fabricius har lagt en fantastisk karriere bag sig, så gælder det stadig at fortsætte succesen, hvor hun i dag besidder bag flere poster i store virksomheder, og står klar til at give dem et strategisk løft. Pernille Fabricius er et strålende eksempel på, hvordan man som erhvervskvinde kravler til tops i erhvervslivet. Qua hendes uddannelsesmæssige og karrieremæssige baggrund er der ingen tvivl om, at hun kan bidrage til endnu større projekter for de virksomheder hun kommer til at arbejde for i fremtiden.