Plastikoperationer og botox behandlinger i Danmark

Formålet med en behandling hvor man får sprøjtet botox ind i huden, er at mindske synligheden af rynker og furer i patientens ansigt. Oftest bruges behandlinger med botox mellem øjenbrynene, omkring øjnene og i panden. Botox er et mærkenavn på en gift, som oprindeligt hedder botulinum toxin type A. Det er den muskellammende effekt i botox , som udnyttes til at behandle rynker i ansigtet på patienterne.

Botox blokerer for de signaler, som kroppen sender ud til de omkringliggende muskler. Dette medfører, at nerverne ikke kan give de signaler til musklerne, som de oprindeligt ville, og dermed trækker musklerne sig ikke sammen.

Derfor vil man hurtigt kunne se virkningen af botox behandlingen.

Man hører oftest om botox behandlinger til kvinder. Det skyldes måske, at kvinder går mere op i deres udseende og frygter mere at se gamle ud. Hollywoods kendte og filmindustrien deler måske også en del af skylden til kvinders store fokus på udseende. Botox og plastikoperationer generelt er nemlig meget udbredt på de kanter.

En botox behandling kan måske ikke direkte gå ind under samme kategori som plastikoperationer, men udførelsen finder begge sted på privathospitaler.

Plastikoperationer kommer i mange afskygninger

Der er utrolig mange ting, der kan gå ind under kategorien som plastikoperationer. En af de mest populære indgreb der bliver lavet er brystforstørrelse med saltvand eller silikone. Dette er en af de plastikoperationer, der af gode grunde nærmest udelukkende bliver udført på kvinder. Denne type af plastikoperationer er forholdsvis omkostningsfuld, da det er et af de mere omfattende indgreb. For mange personer vil det derfor kræve, at der spares op over en længere periode. Perioden hvor man sparer op kan dermed passende bruges som betænkningstid. Uanset hvilken type af plastikoperationer man får udført, kræver det nemlig overvejelse, da disse både kan være permanente og i flere tilfælde smertefulde.

Vid användning av medicinen under graviditeten har det rapporterats att effekten inte är lika stark som kvinnor som tar Viagra under graviditeten. vad kostar kamagra i sverige kan minska behovet av receptbelagda läkemedel samt minska risken för en in vitro graviditet.

Fedtsugning er også et indgreb, der bliver udført på flere privathospitaler rundt om i Danmark og resten af verden. Kvinder har som de fleste bekendt større og flere fedtdepoter end mænd. Hos nogen personer kan disse lagre være til gene, og man ønsker derfor at få dem fjernet på privathospitaler.

Plastikoperationer af kosmetisk art udføres nærmest udelukkende på privathospitaler som Nygart i København. Offentlige hospitaler rundt om i Danmark udfører nemlig kun operationer, der er nødvendige for liv og førlighed. Og der er på nuværende tidspunkt ikke udsigt til, at statskassen vil begynde at give tilskud til plastikoperationer som brystforstørrelse og fedtsugninger.