Væglamper, LED lamper og spot lys til hjemmet

Der er ikke længe til Black Friday, og skal man finde lidt ekstra lys til hjemmet til vinteren, kan man også finde gode tilbud hos den store online belysnings- og lampebutik Lampegiganten. Det bliver mørkere og mørkere udenfor, og man lægger hurtigt mærke til om man har nok lys derhjemme, når tusmørket falder på eller i de tidlige morgentimer.

Når man skal kompensere for det manglende lys udefra, kan man f.eks. benytte væglamper, der passer godt ind i de fleste rum boligen. Væglamper få endvidere som LED lamper eller som spot belysning, hvilket kan give et styrket lysfald.

LED lamper er praktiske, da de fås i mange forskellige størrelser og former. Man kan selv bestemme lysintensiteten, der eksempelvis kan øges ved, at man benytter spot lys. I modsætning til loftlamper, vil væglamper aldrig hænge i vejen, hvilket er praktisk, hvis man ikke har en højloftet bolig. Endvidere kan væglamper kompensere for svag belysning i enkelte områder i et rum. Har man f.eks. en stor stuen med en loftlampe i midten, kan man skabe ekstra lys i ”krogene”, eller bare benytte væglamperne til ekstra stemning.

Væglamper til soveværelset og badeværelset

Væglamper er også praktiske i soveværelset og på badeværelset. Når man benytter væglamper på badeværelset, ses de ofte foran spejlet. Endvidere er LED lamper og spots praktiske på badeværelset, da de skaber den ekstra lysstyrke, som mange mennesker godt kan lide, når de skal gøre sig klar foran spejlet.

LED lamper, både som væglamper og spot belysning, har den egenskab, at de er uhyre strømbesparende. Levetiden er utrolig lang, og man vender sig hurtigt til, at man ikke skal skifte pærer så ofte. Endvidere kan det virkeligt mærkes på el-regningen, hvis man har LED lamper og spots i mange rum i boligen.

Benytter man væglamper i soveværelset, kan det være en god ide at have gode lampeskærme. Specielt skal man undgå at få for meget direkte lys, inden man skal sove. Her tales ofte om, at man skal undgå at kigge ind i computer- og smartphone skærme lige inden man skal sove. Ligeledes kan det dog også påvirke søvnen, hvis man bliver udsat for kraftigt lys fra ens væglamper og LED lamper, lige inden man skal sove.

Benytter man derfor væglamper som læselamper i sengen, er det en god ide at bruge nogle gode skærme.

Inde på Lampegigantens hjemmeside, kan man finde et stort udvalg af væglamper, LED lamper og spot lamper. Lys styrken kan justeres med en dæmper, hvis man vælger at installere sådan en.

Endvidere kan finde kontaktoplysninger til onlinebutikken, hvor man både kan ringe til kundeservice eller skrive en mail, hvis man har nogen spørgsmål. Der er flere lys eksperter ansat hos lampebutikken, og det er vigtigt for Lampegiganten, at kunderne bliver glade for deres køb. Derfor kan man altid ringe til kundeservice, hvis man skulle have spørgsmål omkring, væglamper, hvis form for spotbelysning, som man burde benytte, eller hvilke form for lysstyrke, der kan foretrækkes med forskellige LED lamper blandt andre.